Amb la Setmana Santa i el bon temps, arriba el merescut moment de fer una petita escapada o gaudir d’unes minivacances. Aquest any us proposem venir a passar la Setmana Santa al Càmping Relax-Nat amb una proposta d’activitats a un pas! 

Són moltes les tradicions que encara conservem de la festa més important des del punt de vista del calendari de celebracions cristianes. La Setmana Santa és un moment perfecte per fer una sortida des del Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua, ja que a tots els municipis de la Costa Brava i l’Empordà es continuen celebrant un seguit de festes d’origen religiós que avui dia s’han convertit en festa i disbauxa.

La Setmana Santa al Càmping Relax-Nat ens permet viure les processons dels pobles costaners, on trobem les confraries que recorren els carrers portant les imatges i els passos que fan referència a la vida de Jesús. Els Manaies, la milícia romana de l’època imperial i l’escolta entre la solemnitat d’un públic atent i commogut. Els Via Crucis vivents culminen la commemoració amb una representació en viu pels carrers, places i racons del poble. Ens agrada reviure la Setmana Santa al Càmping Relax-Nat com es feia antigament!

La ruta del bunyol de l’Empordà

Venir a tastar el dolç més típic de Setmana Santa i provar-ne les diferents varietats que preparen a les fleques i pastisseries dels pobles del voltant, és una activitat que no us podeu perdre en la vostra escapada de Setmana Santa al Càmping Relax-Nat

Excursió pels camins de ronda

Si veniu a passar uns dies per Setmana Santa al Càmping Relax-Nat, no podeu marxar sense recórrer alguns quilòmetres a peu i descobrir les millors vistes de la Costa Brava. Els camins de ronda recullen el millor del paisatge mediterrani, des de Llafranc a Calella, passant per Palamós i fins a Platja d’Aro. No oblideu fer fotos mentre passegeu. 

Gaudir de la natura

Caminar, pedalejar, jugar, navegar, saltar, nedar i, sobretot, viure la natura a la Costa Brava de manera activa.

Descans i benestar

Allotjar-vos per Setmana Santa al Càmping Relax-Nat implica dormir al mig de la natura, envoltats de pau i tranquil·litat, amb el que començar un viatge de sensacions agradables a la Costa Brava que us deixaran del tot renovats. 

En família

A la Costa Brava trobareu una infinitat d’activitats per fer turisme familiar, especialment per Setmana Santa al Càmping Relax-Nat, envoltat d’un entorn ideal adaptat a totes les edats, des dels grans fins als més petits. 

Venir a gaudir de la Setmana Santa al Càmping Relax-Nat us permetrà conèixer el caràcter popular i folklòric de tots els actes que es realitzen, fent-vos descobrir la cultura i la tradició d’aquesta terra, gràcies a l’esforç dels veïns que mantenen aquests costums vius. Les vacances de Setmana Santa al Càmping Relax-Nat són sinònim de descans i bon temps, de passejades pels camins de ronda, visites culturals i bona gastronomia
Fes ara la teva reserva i vine a descobrir tots els plans de Setmana Santa al Càmping Relax-Nat!