Sobre el càmping

Sí.

Sí, però s’han de reservar prèviament.

Tenim Wi-Fi per tot el càmping, però no és gratuït. A la recepció podeu trobar les tarifes que corresponen depenent de les hores o els dies que el vulgueu contractar.

Al càmping hi podràs trobar bar, restaurant, supermercat, piscina (per adults i per a nens), jacuzzi, parcs infantils, zona d’esports, biblioteca, entre altres.

No, només hi ha ioga els caps de setmana al matí, a la gespa de la piscina. És gratuït i no cal reservar plaça. Hi poden anar tant adults com nens.

El poble més proper és Mont-ras i, al costat, Palafrugell, que és una mica més gran. Es troben a 3 i 5 quilòmetres respectivament i s’hi pot arribar amb cotxe o bé caminant o amb bicicleta per la via verda. Un altre poble que tenim a prop és Palamós a 6 quilòmetres, on també s’hi pot arribar amb cotxe o en bicicleta per la via verda.

Les platges més properes són la cala del Castell, que està a 4 quilòmetres del càmping i que té una zona nudista, i cala Bona, que forma part de cala Estreta i es troba a 5 quilòmetres del càmping.

A Castell s’hi pot arribar amb cotxe, o bé caminant o amb bicicleta per la via verda. Per accedir a cala Estreta, el pas de cotxes està prohibit. S’ha d’aparcar el cotxe a la Cala del Castell i fer a peu 1,5 kilòmetres.

Sí, sempre supervisades per l’amo i lligades quan es passegi pel càmping.

En el cas dels bungalows s’ha d’avisar que es ve amb mascota en fer la reserva, ja que en tenim només uns quants on s’hi accepten animals.

Sobre els bungalows

Només tenen aire condicionat els bungalows Nemo i Morea. Cap bungalow té presa d’antena.

No, els bungalows estan situats en una muntanyeta, per la qual cosa els cotxes no hi tenen accés. Hi ha, però, un pàrquing comú just a davant de la zona de bungalows.

Els bungalows tipus Nemo i Morea, en estar situats a la zona de parcel·les, sí que tenen espai per aparcar el cotxe al costat del bungalow.

En parcel·la no hi ha mínim de nits, s’hi pot pernoctar una nit.

En bungalow el mínim de nits són dues, excepte en temporada alta que en són cinc. En cap cas s’hi podrà pernoctar només una nit.

Els bungalows estan equipats amb tots els estris bàsics: forquilles, ganivets, gots, plats, paelles, olles (podeu trobar l’inventari dins la fitxa del bungalow). També disposen de cafetera italiana (Melita), microones i nevera petita. 

L’únic que no trobareu són les tovalloles i els llençols. Els podeu dur de casa o llogar-los al càmping.

– Si els porteu de casa, la mida dels llits és: llit doble 135cm i llit individual 90cm.

Sobre el nudisme

Sempre que les condicions climatològiques ho permetin, s’haurà d’anar despullat en totes les zones del càmping. Els banyadors i la roba interior estan estrictament prohibits.

S’ha d’anar despullat en totes les instal·lacions del càmping, inclosos el restaurant, el bar i el supermercat; per qüestions d’higiene, però, porteu sempre una tovallola per seure. En tenim de lloguer i, si no, també podeu fer servir pareos.

Per als esports depèn de cada persona. Podeu anar equipats de manera adient segons l’esport que voleu practicar o jugar-hi nus.

En aquest cas, la millor opció és dur un pareo o una tovallola per tapar-vos si vestiu roba interior mentre passegeu pel càmping. 

Tot i això, sota cap concepte es podrà accedir a les piscines amb banyador, biquini o pareo. Per tant, si us voleu banyar, podeu dur tampó o bé esperar que el període de menstruació passi.

Sí, si encara són massa petits poden banyar-se amb els bolquers aquàtics (no banyador).

De la mateixa manera els bebès podran dur samarreta aquàtica i especialment indicada per a protegir del sol.

Sí. El càmping Relax-Nat és molt familiar i la majoria d’infants que venen ja han nascut nudistes. Si no ha estat així, s’ha constatat que els nens i nenes s’adapten molt de pressa al nudisme social i és una forma natural d’estar en contacte estret amb la natura.

Visites

Sí, si ja ets client del càmping i et coneixem pots venir a passar el dia sense fer nit. S’ha d’abonar el preu de tarifa de càmping per persona + 5 euros del vehicle. El vehicle es deixarà estacionat al pàrquing gran.

Sí, hem habilitat un espai amb guixetes destinat als clients que només volen passar el dia per guardar-hi els seus efectes personals.

La tarifa de visita dona accés al càmping fins a les 20h del vespre.

Sobre el Covid-19

Al càmping procedim igual que la normativa general. En espais oberts es pot anar sense mascareta, mantenint sempre la distància de seguretat amb les altres persones que no pertanyen al nostre grup bombolla.

En espais tancats, com la recepció o el supermercat, s’hi ha d’accedir amb mascareta.

El càmping funciona 100%, no tenim cap instal·lació tancada.

No.