Les fronteres estan a punt d’obrir-se i cada cop hi ha més mobilitat. Després de la llarga espera, ha arribat el moment que tots estem esperant, una mica de normalitat dins de tot plegat. Per això si ets naturista i estàs començant a planificar les teves vacances o una escapada d’estiu, t’animem a fer nudisme a la Costa Brava. El Càmping Relax-Nat està perfectament preparat. Integrat en la natura, gaudeix d’un agradable ambient familiar, totalment protegit de l’exterior. Fet que li confereix més intimitat i el converteix en un càmping familiar ideal tant per allotjar-se en un dels bungalous i mobil homes o en caravana, autocaravana, camper o tenda en una de les parcel·les sota l’ombra de diferents arbres.

És un càmping tranquil, d’ambient respectuós pel propi cos i la natura que ens envolta. I es que compta amb molts motius que el converteixen en el lloc ideal per gaudir d’un estiu increïble. Les modernes instal·lacions estan totalment pensades per fer la vostra estada el més agradable possible. Grans i petits podreu gaudir de la piscina i dels espais per jugar a ping-pong, tennis, volei, mini golf, futbol i bàsquet. A més a més, si us agrada fer barbacoes hi ha un espai habilitat per fer una bona torrada. Aquest estiu, al Càmping Relax-Nat, divertir-se està assegura’t!

Molt a prop del càmping, a sols 3 km, es troba la Cala Estreta. Un espai íntim i nudista, d’aigües tranquil·les i netes on podreu gaudir del sol de la Costa Brava. I a 16 km es troba la platja nudista de l’Illa Roja a Pals. No son les úniques, a la Costa Brava hi ha altres cales i platges nudistes. Si a més de sol i platja, voleu complementar la vostra estada amb una mica d’activitat a la natura, la via verda passa a 100m del càmping, sota el tram conegut com la Ruta del Tren Petit. I a només 3 km, es pot agafar l’enllaç del camí de ronda, que uneix les poblacions de Calella de Palafrugell i Palamós per la costa.

La Costa Brava també és coneguda pels seus jardins botànics. Com els Jardins de Cap Roig, situats a només 3,5 km del Càmping Relax-Nat. I que son un lloc preciós per visitar amb tota la família, on descobrireu en una extensió de 17 hectàrees, més de 1.000 espècies botàniques procedents de tot el món. D’altra banda també hi ha un interessant recorregut escultòric d’obres de destacats artistes nacionals i internacionals. Entre aquests cap destacar Jorge Oteiza, Jaume Plensa o Xavier Corberó. En paral·lel a l’entrada convencional, ofereixen visites guiades i diferents tallers i activitats.

Aquest estiu vine a fer nudisme a la Costa Brava, t’esperem al Càmping Relax-Nat! Reserva ara la teva estada i no ho deixis per última hora.