T’agradaria passar les vacances d’estiu o escapar-te uns dies en un càmping naturista a Catalunya? Al Càmping Relax-Nat, situat a la població empordanesa de Mont-ras, trobaràs un espai ideal per gaudir dels dies més càlids amb la teva família. D’ambient tranquil, relaxat i familiar, donada la filosofia naturista que es segueix, totes les instal·lacions estan pensades per gaudir del naturisme. És per això que, per mantenir la intimitat dels clients vers l’exterior, el recinte està envoltat per una tanca que protegeix les 7 hectàrees que el conformen.

Vols saber perquè Relax-Nat és el lloc ideal per gaudir d’un estiu increïble?

1. Espai segur: per tal de poder oferir un espai segur als nostres treballadors i clients, comptem amb un pla específic de contenció: Mesures per reduir els riscos higiènic-sanitaris produïts pel COVID-19. Aquestes mesures comporten un seguit de normes que són de vital importància que conegueu abans de venir al càmping. En paral·lel, es segueixen de molt a prop les darreres notícies per tal d’estar en tot moment correctament informats i poder oferir el millor servei.

2. Càmping naturista i familiar: les instal·lacions, els diferents serveis i l’entorn que ens envolta son molt favorables per gaudir d’uns dies o una estada més llarga en família. Els nens podran participar en diferents activitats, mentre fan noves amistats. Els adults, per la seva banda, també tindran els seus espais de diversió i relax. Moltes de les famílies que venen, repeteixen. I es que el Càmping Relax-Nat esdevé un lloc fantàstic de retrobament, de distensió i gaudi. L’ambient que es respira és molt respectuós, tant de cara a les altres persones, animals i vers l’increïble entorn natural que forma part del càmping o l’envolta.

3. Modernes i cuidades instal·lacions: al Càmping Relax-Nat cuidem al detall de les nostres instal·lacions per a que la vostra estada sigui el més còmoda i satisfactòria possible. Pel que fa a esport i diversió, disposem de piscina per a nens, piscina amb hidromassatge, espai per jugar a ping-pong, tennis, volei, mini golf, futbol i bàsquet. També hi ha un bar-cafeteria, zona de barbacoes, rentadores, blocs sanitaris amb dutxes d’aigua calenta. I Wi-fi que abasta tot el recinte.

4. Bungalows i mobil homes: disposem de 5 tipus diferents d’ allotjaments, amb capacitat de 2 a 6 persones. Tots compten amb cuina equipada amb estris per cuinar i microones, bany amb dutxa i mobles de terrassa. La roba de llit no està inclosa, però s’ofereix la possibilitat de llogar-la.

5. Parcel·les per a caravana, autocaravana, camper i tenda: les parcel·les del Càmping Relax-Nat gaudeixen de molta ombra, doncs totes elles estan envoltades d’alts arbres. Totes disposen de llum i en diferents punts hi ha fonts per abastir-se d’aigua. Son accessibles a vehicles de grans dimensions.

6. Natura i llibertat: la naturalesa és un factor diferencial. Els arbres, plantes i flors que hi viuen i envolten el recinte formen part de la seva identitat. A més de proporcionar ombres molt agradables, sobretot en els mesos més càlids, permeten una connexió íntima amb l’entorn. Una vessant de respecte per la natura que es veu molt lligada a totes les accions que s’impulsen.

7. Bar Cafeteria Relax-Nat: hi trobareu una carta amb plats elaborats amb molta dedicació. Oferim productes típics de la comarca del Baix Empordà i una gran varietat de vins, entre els que destaquen els de la DO Empordà. També es fan pollastres a l’ast i plats per emportar.

8. Pet Friendly: al Càmping Relax-Nat, els gossos son benvinguts. Als allotjaments únicament estan permesos en mobil home i en bungalow Campeco. A les parcel·les, en canvi, tenen accés a tots els tipus. Per afavorir una major convivència s’han de tenir presents unes normes: 1) No es pot deixar mai sol a la parcel·la o bungalou. 2) Cal disposar del llibre de vacunacions actualitzat. 3) Cal portar el gos lligat i si és de raça potencialment perillosa amb morrió. 4) Els propietaris de gossos de races potencialment perilloses han de disposar de la llicència de tinença de gossos potencialment perillosos vigent.

9. Promocions exclusives: disposem de diferents promocions en allotjaments per a temporada baixa, mitjana i alta. I en parcel·les per a les temporades baixa i mitjana. També oferim un pack de 4 caps de setmana (ponts no inclosos) per 395 €. Pot consultar totes les nostres promocions aquí.

10. Activitats i excursions a la Costa Brava: ens trobem a la comarca del Baix Empordà, emplaçament ideal per descobrir la bellesa de la Costa Brava. A 4 km del mar i a 50km de Girona. A la recepció disposem d’un servei de informació on us donaran a conèixer les diferents activitats que podeu realitzar a la zona. Activitats culturals, esportives, platges i cales, espais naturals i jardins botànics, entre altres.

Aquest estiu t’esperem al Càmping Relax-Nat, reserva ara la teva estada i comença a somiar amb les teves properes vacances!