La crisi sanitària actual ens obliga a quedar-nos a casa, aprofitem-ho i fem un viatge digital per imaginar el nostre proper viatge real. La Costa Brava és el lloc perfecte per fer-ho, per això us animem a seguir llegint i a descobrir amb nosaltres 5 platges nudistes de la Costa Brava, més enllà de la nudista Cala Estreta, a 3 km del Càmping:

Platja del Pi (Portbou): una platja de pedres, recollida i situada al bell mig d’un entorn natural preciós entre pins i penya-segats. És molt tranquil·la i acostuma a estar freqüentada per parelles i nudistes. S’hi pot accedir a peu, a través del camí de ronda que va de Portbou a Llançà, passant per la platja de Les Tres Platgetes. Cal destacar que durant els dies més clars es veu el port de Portbou a la llunyania i que és perfecta per fondejar i realitzar activitats aquàtiques.

→ Molt a prop es troben els búnquers de frontera, construïts durant la II República per evitar un atac des del nord per part de les tropes italianes i alemanyes. Posteriorment el règim de Franco va construir una segona línia. Les estructures es poden veure a Portbou i a la platja de Tres Platgetes, entre altres punts més elevats.

Platja de l’Illa Roja (Begur): és una de les platges nudistes més populars a la Costa Brava, amb gran fama internacional. No obstant, és una platja tranquil·la, de sorra fina i molt ben cuidada. Està presidida per un illot de color vermellós que és el que li dona nom. S’hi pot accedir a peu, baixant per unes escales. Al costat hi passa el camí de ronda que uneix la Platja del Racó amb la Platja de Sa Riera.

→ Fes doblet, remullada a la platja i visita a Begur. Amb un castell medieval que presideix el municipi, també és interessant conèixer les nombroses cases indianes, les torres de defensa del segle XVI o l’església.

Cala del Senyor Ramon (Sant Feliu de Guíxols): situada a 11 km de la població de Sant Feliu de Guíxols, la seva ubicació dona exclusivitat a aquells que hi acudeixen. Es troba enmig d’un paratge natural preciós, entre penya-segats i vegetació de costa. La sorra gruixuda la converteix en òptima per fondejar. La millor forma d’arribar és per la carretera que va de Tossa de Mar a Sant Feliu de Guíxols.

→ Ja que ens trobem a prop de Sant Feliu de Guíxols, per què no visitar el conjunt arquitectònic del monestir benedictí? Els seus orígens es remunten al segle X i es coneix que es va edificar sobre unes estructures d’època romana. Actualment acull l’Espai Carmen Thyssen, un centre d’art de referència a la Costa Brava amb exposicions temporals que mostren obres de reconeguts artistes.

Platja de Vallpresona (Santa Cristina d’Aro): completament verge, és el lloc perfecte si es vol fugir de les aglomeracions i es busca intimitat. Per accedir-hi, arribats al punt de carretera que senyalitza la platja, s’ha d’aparcar el cotxe al voral de la carretera i seguir el camí senyalitzat (uns 10 minuts a peu). Que va travessant un frondós bosc. En aquest, s’hi observa un petit torrent que recull les aigües d’una font natural que desemboca a la part posterior de la platja

→ Si et decideixes per la Platja de Vallpresona et recomanem la visita a Tossa de Mar: pujar al castell, caminar pel passeig marítim, descobrir el casc antic i els seus encants, visitar l’antic far i gaudir de de les seves increïbles vistes.

Cala Sa Boadella (Lloret de Mar): accessible a través d’un pinar, és pràcticament l’única platja verge de Lloret de Mar. D’aigües cristal·lines i sorra fina, és ideal per passar el dia en família i per practicar activitats aquàtiques. La zona autoritzada per la pràctica del nudisme és la part més allunyada del camí d’accés. Compta amb el distintiu de bandera blava.

→ Completa el teu dia de platja amb una visita als Jardins de Santa Clotilde, encarregats l’any 1919 pel marquès de Roviralta al jove paisatgista i arquitecte, Nicolau Rubió i Tudurí. Situats a sobre d’un penya-segat amb vistes al mar, el marc que els envolta crea una sensació única entre una cuidada vegetació pròpia de la conca Mediterrània.

La ubicació del Càmping Relax-Nat és perfecta per conèixer algunes d’aquestes platges nudistes de la Costa Brava i també els punts d’interès que hem anat indicant. Tant sigui en família, en parella o de forma individual, les nostres parcel·les, bungalows i mobile home, estan perfectament acondicionats per fer més còmoda la vostra estada. Així mateix, les instal·lacions i serveis que oferim completaran la millor experiència en aquest càmping nudista de la Costa Brava. Sens dubte, el millor lloc per sentir-se lliure.