En els darrers anys s’ha estès la tendència de practicar turisme naturista a la Costa Brava, un lloc ideal on gaudir de l’entorn natural de la millor manera possible. Des del Càmping Relax-Nat us expliquem quines són les millors propostes de turisme naturista a la Costa Brava

Cada cop són més les persones que descobreixen aquest estil de vida i els seus beneficis. Practicar naturisme no és només prescindir de la roba per trobar l’equilibri físic i mental, sinó que va més enllà, convertint-se en una forma de vida centrada en la protecció del medi ambient, un retorn a la naturalitat de l’ésser humà i una fugida de la norma no escrita que ens obliga a anar amb roba. De fet, les persones que segueixen aquest estil de vida busquen un destí per passar les vacances que estigui en sintonia amb el seu pensament, per això és tan important l’existència d’allotjaments com el Càmping Relax-Nat, un càmping ideal per practicar turisme naturista a la Costa Brava

Al nostre càmping són benvingudes les famílies que vulguin gaudir de les vacances fent diferents activitats, en un paratge natural únic, però també les parelles que busquin un indret on passar uns dies de relax en total harmonia amb l’entorn. Des del Càmping Relax-Nat us recomanem, en primer lloc, descobrir les millors platges i cales naturistes de la zona, ja que afortunadament n’hi ha de moltes i són perfectes per passar el dia. 

Conegudes internacionalment per la seva qualitat, les cales i platges de la Costa Brava i l’Empordà són uns espais naturals protegits i cuidats que ens ofereixen moltes possibilitats per practicar turisme naturista a la Costa Brava, destacant per la seva sorra daurada i les seves aigües cristal·lines. La magnífica ubicació geogràfica d’aquest destí de costa les converteix en un lloc ideal on venir a passar uns dies ara que s’apropa el bon temps. 

Començant per la comarca de La Selva, trobem la Cala Sa Boadella, un espai tranquil i prou concorregut a Lloret de mar. Resseguint la línia litoral trobem la Cala d’En Carles a Tossa de mar, Cala Vallpresona a Santa Cristina d’Aro i la Cala del Senyor Ramon a Sant Feliu de Guíxols. A Palamós trobem petites cales com Cala Bona, la de Roques Planes, la Cala Estreta i la Platja d’es Castell, totes elles ideals per fer turisme naturista a la Costa Brava i relaxar-nos en parella o amb la família. És una gran sort trobar, molt a prop, un càmping naturista on allotjar-se amb totes les comoditats i gaudir d’aquest paradís mediterrani. 

Una de les activitats que podem fer és una ruta naturista, que es convertirà de segur en un passeig pels sentits, visitant parcs on podrem descobrir la història de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals, apropant-nos més a la natura i descobrint-nos noves maneres de practicar turisme naturista a la Costa Brava. També es poden visitar els diferents camins de ronda i descobrir la bellesa del nostre paisatge. 

Si el que busqueu és una mica de moviment i activitat, al nostre càmping descobrireu una gran zona d’esports amb pistes i camps on poder jugar a tenis, pàdel, voleibol, futbol i bàsquet. També trobareu un circuit de mini-golf,  una pista de petanca i algunes taules de ping-pong per gaudir amb tota la família d’una estona de jocs. Fer una mica de turisme actiu és possible també practicant naturisme! 

Si us interessa fer esports més intensos, podeu fer una escapada en bicicleta a la Ruta del Tren Petit o descobrir els espais naturals protegits de la zona de Les Gavarres. Una de les activitats favorites de molts dels nostres visitants és poder practicar ioga o altres esports a l’aire lliure en grup, sense preocupar-nos de res. 

Un altre motiu pel qual practicar turisme naturista a la Costa Brava és retrobar-se amb la natura i aprofitar per relaxar-se. Al nostre càmping disposem de piscines a l’aire lliure on us podeu banyar tranquil·lament, un espai de restaurant i cafeteria, una zona de barbacoa i una biblioteca, perquè desconnecteu durant els dies de relax amb tot el que necessiteu. A més, disposem del Jardí de la Font, un espai on envoltar-vos d’arbres i natura i descansar. 

Si estàs pensant a venir a gaudir del millor turisme naturista a la Costa Brava el Càmping Relax-Nat és el teu lloc! Visita’ns i fes la teva reserva ara.