T’agrada viatjar? Què és el que et porta a triar un destí o un altre? Existeixen mil respostes possibles a aquestes preguntes, que es poden argumentar segons les inquietuds personals, l’estat d’ànim en el qual ens trobem, la nostra situació personal, on vivim o què volem descobrir, les nostres aficions, edat… En definitiva, l’elecció pot variar notablement segons la nostra situació. 

Però hi ha una cosa que sí que tenim clara al Càmping Relax-Nat, i és que sigui quina sigui la vostra elecció, segur que busqueu les vistes més boniques allà on aneu. En aquest article us proposem visitar alguns dels paisatges més macos a prop del càmping, que de ben segur us deixaran sense alè. Som-hi! 

Les Gavarres

Comencem amb una mica de natura. El puig de les Gavarres és una formació muntanyosa que comprèn un territori de més de 28.000 hectàrees. No en va, Josep Pla el va definir en el seu dia com un mas de formes “elefantíaques” donada la seva peculiar forma. El bosc més important d’aquesta àrea és el d’alzines i sovint el dels pins surers, que són utilitzats pel suro, tan popular a la zona. 

L’any 1992 va ser protegit pel Pla d’Espais d’Interès Natural per la seva bellesa i cada any és visitat per milers d’excursionistes, esportistes, visitants curiosos i famílies que busquen gaudir de la natura i de les impressionants vistes que ens regala. 

Jardins de Cap Roig

Entre els municipis de Palafrugell i Mont-ras, en ple Empordà, trobem els Jardins de Cap Roig, un espai natural únic al Mediterrani gràcies a la seva singularitat. 

Natura, art, cultura i història s’uneixen en un paratge botànic que reuneix més de 800 espècies procedents d’arreu del món, a més d’escultures de reconeguts artistes nacionals i internacionals. A més de gaudir de la bellesa de l’entorn, durant els mesos d’estiu s’organitza un conegut festival de música, el Festival Jardins de Cap Roig, on gaudir dels grans noms de l’escena internacional en un marc idíl·lic que conforma un referent paisatgístic i turístic a la Costa Brava. 

Illes Formigues

Les Illes Formigues són un arxipèlag format per 4 illes i 12 esculls que deuen el seu nom a la seva forma, similar a la dels petits insectes. Entre Palamós i Calella de Palafrugell podem apreciar la seva bellesa àrida, sense gairebé vegetació, que destaca sobretot els dies de mar moguda, quan l’aigua xoca contra elles creant un autèntic espectacle pels visitants. 

El Salt de Romaboira

Aquest impressionant penya-segat de 187 metres que arriba fins al mar es troba a Calella de Palafrugell, al qual es pot arribar després d’haver visitat el conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda en direcció a Tamariu. Just després de la Torre de guatlla trobem aquest espectacular salt de verticalitat absoluta a la pedra, feta amb tonalitats plom i canyella. Si us agrada la natura no us podeu perdre aquestes vistes del Mar Mediterrani. 

Aquests són només alguns exemples de la bellesa natural dels paisatges que trobareu a la Costa Brava. Per conèixer més pots visitar la nostra web i seguir sorprenen-te amb l’entorn del Càmping Relax Nat!