Quan Josep Pla va voler mostrar el seu estimat ‘Empordanet’ a les persones que el visitaven, sempre les portava all Pedró de Pals, que era el que ell considerava el mirador privilegiat de la comarca. Des del Càmping Relax-Nat us recomanem fer una ruta pels pobles del Baix Empordà, per tal de descobrir la bellesa de la qual parlava, que de ben segur us fascinarà. A continuació us proposem una ruta circular per fer en cotxe o moto i descobrir les viles més maques de la zona.

La nostra ruta pels pobles del Baix Empordà comença a Palamós, vil·la marinera per excel·lència i un dels destins turístics més preuats de la Costa Brava. El seu atractiu és reconegut per les seves platges, al que s’ha de sumar la gran oferta d’oci nocturn, una gastronomia autòctona que té com a ingredient principal la famosa gamba de Palamós i la ferma voluntat de mantenir el patrimoni històric, reunit al Museu de la Pesca. Palamós és un d’aquells pobles de mar amb encant medieval que es mostra a través dels seus carrers i del seu nucli antic, però a més combina la possibilitat de fer activitats a la natura, ja que es troba al costat del massís de les Gavarres. Allotjant-vos al nostre càmping podreu visitar còmodament aquesta meravellosa vil·la i descobrir-ne els encants. Als seus voltants a més trobareu la torre Simona, al Mont-ras, molt a prop del nostre càmping i el camí de ronda que porta a Calonge, la nostra següent parada.

Entre el mar i la muntanya trobem el municipi de Calonge, un indret que mostra tota la riquesa i diversitat natural de la zona. Des del vall dels Molins fins a la costa, a la qual trobem una gran oferta d’activitats nàutiques com el caiac, immersió o el submarinisme, Calonge és un indret paradisíac al qual podeu accedir fàcilment des del Càmping Relax-Nat Descobriu el seu entorn naturali gaudiu d’una estada en mig del mediterrani, en un entorn naturista de confiança per les vostres vacances en família. A més, Calonge ha estat guardonat amb el segell d’especialització DTF, és a dir, Destí de Turisme Familiar, i per això les vostres vacances amb nens resultaran d’allò més entretingudes fent la ruta pels pobles del Baix Empordà que us proposem.

Seguim el camí cap a La Bisbal d’Empordà, poble conegut especialment per la seva ceràmica. En aquesta preciosa ruta pels pobles del Baix Empordà no us podeu perdre alguns dels seus monuments més interessants com el Castell-Palau, la Plaça Jacint Verdaguer, l’Església de Santa Maria, la Casa d’en Roda, Les Voltes o el Convent.

Un dels millors llocs per observar el paisatge en aquesta ruta pels pobles del Baix Empordà es troba al castell de Begur, on veureu una manta de pins, cases blanques i el mar amb les Illes Medes de fons. Aquest és un poble que s’ha de descobrir a poc a poc i des del Càmping Relax-Nat us recomanem fer un passeig tranquil i reposat per deixar-vos fascinar.

Finalment, acabem la nostra ruta pels pobles del Baix Empordà a Palafrugell, el municipi més poblat de la comarca que té algunes de les cales més representatives de la Costa Brava i la riquesa del qual ha estat durant molt de temps la indústria surera, que actualment gaudeix encara d’un gran prestigi. Visiteu les seves platges i camineu els seus carrers, i un cop acabeu d’impregnar-vos amb el seu gust us convidem a tornar al Càmping Relax-Nat a descansar i reposar tot aquest mar de sensacions que us ha provocat la ruta, gaudint de tots els nostres serveis.

Per fer la millor ruta pels pobles del Baix Empordà no esperis més i ‘contacta amb nosaltres!