El Baix Empordà és conegut per la bellesa del seu paisatge mediterrani i per la història, cultura i tradició dels seus municipis. Molt a prop del Mont-Ras trobem dues de les vil·les marineres amb més bellesa de Catalunya, es tracta de Palamós i Calella de Palafrugell. Fent una estada al Càmping Relax-Nat podràs apropar-te a descobrir aquests pobles amb encant de la nostra costa, i gaudir d’una estada en la natura que t’ajudarà a carregar piles i agafar forces per la resta de l’any. Acompanya’ns i t’explicarem tot el que vols saber sobre aquestes precioses viles. Acompanya’ns i t’explicarem tot el que vols saber sobre aquestes precioses viles.

Calella de Palafrugell
Un exemple de típic poble de costa, de pescadors, envoltat de cales i bosc mediterrani, que afortunadament no ha estat envaït per grans edificis d’apartaments turístics, és Calella de Palafrugell. Es tracta d’un antic poble de pescadors amb menys de mil habitants, cosa que fa que l’essència i l’esperit romangui en el seu aspecte. Les seves cases, els carrers i les petites cales que hi trobem encara conserven aquest ambient autèntic que tots volem per a les nostres vacances.

Tal és la seva bellesa que es diu, de fet, que Joan Manel Serrat va compondre la seva coneguda cançó “Mediterráneo” en aquest pobleSi non e vero, e ben trovato!

Una de les activitats que podem dur a terme a Calella de Palafrugell és explorar un dels seus camins de ronda, en aquest cas des del Càmping Relax-Nat us recomanem que transiteu pel passeig que uneix el poble amb el seu veí Llafranc. Aquest és un camí que discorre per la costa, des d’on podreu gaudir de les millors vistes de Llafranc i les petites cales de la zona, així com de la platja de Port Bo, on podreu trobar les típiques barques de pescadors descansant sobre la sorra. També us recomanem la platja de les Barques on podreu aprofitar per fer algunes activitats aquàtiques a la costa.

Si visiteu la vil·la durant l’estiu, podreu gaudir del Festival de Cap Roig, que té lloc a un dels llocs més macos de la zona, el Jardí Botànic. Prop de la platja de Port Bo també tenen lloc les tradicionals cantades d’havaneres i amb una mica de sort encara en podreu assistir a alguna!

No deixeu de visitar el seu nucli antic! Si voleu més informació al Càmping Relax-Nat estarem encantats d’ajudar-vos.

Palamós
A l’altra banda del Mont-Ras, tot vorejant el mar, trobem la vil·la de Palamós, coneguda per les seves platges però sobretot per un element propi i característic: la gamba de Palamós.

De la reconeguda gastronomia de Girona i la Costa Brava, en destaca un ingredient amb certificació d’origen i d’una qualitat excepcional, la gamba vermella de Palamós que es pot cuinar a la planxa, amb arrossos i amb una varietat infinita de formes. Des del Càmping Relax-Ge us convidem a apropar-vos i gaudir, completant una escapada a la natura amb la millor gastronomia de la zona. Veniu a descobrir els nostres allotjaments, siguin parcel·les, bungalous o mobile homes, i aprofiteu per descansar en mig de la natura.

Per acompanyar la vostra estada en família al nostre camping naturista us recomanem la visita d’una de les cales més boniques de la zona. Parlem de Cala S’Alguer, amb origen documentat al segle XVI, quan els comtes de Palamós van donar permís a un pescador de la zona per construir la seva casa en ella, seguit per alguns companys que van aixecar un conjunt arquitectònic històric avui declarat Bé d’Interès Cultural.

Si vols passar unes vacances d’allò més agradable vine a descobrir les vil·les marineres de Palamós i Calella de Palafrugell Visita’ns!