Si estàs pensant passar unes vacances diferents en un espai a l’aire lliure, en un entorn únic i envoltat de natura, descobreix l’enoturisme a l’Empordà fent una escapada que t’ofereix un gran ventall de possibilitats per gaudir de la cultura del vi en un lloc ideal. Al Càmping Relax-Nat farem que viviu aquesta experiència de manera inoblidable!

L’Empordà és un lloc de mar, però també és terra de vinyes, natura i calma, i no existeix millor manera de compartir la nostra filosofia sostenible i gaudir de tot el que el nostre entorn ens pot oferir que a través de l’enoturisme a l’Empordà, descobrint els millors vins de la zona a través d’un seguit d’activitats i propostes que es poden fer en plena natura, a les bodegues i fins i tot dins del mar. 

Algunes de les experiències per descobrir l’enoturisme a l’Empordà s’organitzen entorn dels seus cellers, a través de visites guiades pels camps plens de vinyes, coneixent les diferents bótes i viatjant pel territori. A través d’aquestes visites, no només gaudirem dels paisatges més macos de l’Empordà, sinó que també podrem descobrir-ne els sabors, els colors i els aromes, aprenent a distingir entre els diversos tipus de raïm, la maduració, la dolçor, etc. 

Si us esteu iniciant en el món de l’enoturisme a l’Empordà, segurament voldreu aprendre més sobre els tipus de vins que s’hi produeixen, i la millor manera per fer-ho possible és a través dels tastos i degustacions que ens permeten tastar els vins com si fóssim experts. Aquesta experiència d’enoturisme a l’Empordà pot veure’s completada per la visita a alguns dels magnífics restaurants de la zona que ens ofereixen, a més, un passeig pels millors plats de la cuina catalana a través dels diversos menús amb segell gastronòmic de qualitat. 

A més, si encara no la coneixeu, podreu descobrir la Ruta del Vi DO Empordà, una experiència que ofereix la possibilitat de conèixer aquesta fantàstica regió en profunditat, tastant els seus vins i fent diferents activitats d’enoturisme a l’Empordà. Es tracta d’una ruta que recull una extensa oferta, incloent-hi visites a cellers, àpats entre vinyes, estades a bodegues ubicades al bell mig de paratges naturals de gran bellesa, gaudir de tractaments de bellesa amb viteràpia, conèixer espais museístics relacionats amb la història del vi i moltes altres experiències. 

Fer la Ruta del Vi DO Empordà no consisteix només a seure a taula, beure i menjar, sinó que va molt més enllà, endinsant-nos en la natura i portant-nos a conèixer les diferents tipologies i gammes de vins. Relax-Nat és un càmping naturista familiar on poder gaudir d’un entorn únic en parella, el lloc ideal per relaxar-vos i gaudir  d’unes vacances en contacte directe amb la natura. Descobrir l’enoturisme a l’Empordà des del Mont-Ras, és una oportunitat única per descansar i gaudir de la tranquil·litat que aporten la vegetació i les platges del voltant. Descobreix tot el que et podem oferir i aprofita una de les nostres meravelloses promocions per a fer una estada la temporada vinent. Connecta amb la natura i viu l’experiència d’enoturisme a l’Empordà definitiva!