El paradís blau és un dels noms amb els quals es coneixen els paisatges de la Costa Brava, i si hi has estat algun cop ja sabràs per què. És gràcies al seu entorn privilegiat, al color del cel, al verd dels seus pins i als camins de ronda que voregen el Mar Mediterrani que es considera un lloc únic. Si busques un espai on passar les properes vacances d’estiu no et perdis tot el que el nostre càmping naturista a la Costa Brava et pot proporcionar. Te’ls expliquem a continuació.

Com cada any, l’estiu és una època fantàstica per gaudir del sol i de la natura, oblidar-nos de l’estrès del treball i passar temps en família. Una de les millors opcions per aprofitar les vacances és el càmping, ja que ens permet estar completament envoltats per la natura. Per això, triar un càmping naturista a la Costa Brava ens pot aportar molts beneficiss. El turisme nudista està cada cop més de moda i és que els experts afirmen que és beneficiós per la saluts obretot en l’àmbit psicològic, ja que eleva l’acceptació personal i ens connecta amb la natura.

Practicar el naturisme està associat a tenir una major consciència ecològica i de respecte cap al medi ambient. A més, s’ha demostrat que la seva pràctica millora l’autoestima i l’acceptació del cos. Normalitzar la nuesa en la vida familiar i vacacional farà que els nens redueixin la pressió social dels grups d’amics. Un càmping naturista a la Costa Brava és una opció fantàstica per aprendre aquests valors i gaudir d’un espai de respecte, llibertat i tranquil·litat.

Triar un càmping naturista a la Costa Brava és una bona opció per gaudir de l’experiència en família però també en parella, i pot ajudar a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos i a l’altra persona. Al Càmping Relax-Nat tenim anys d’experiència oferint els nostres serveis i el resultat sempre sol ser el mateix: qui ho prova, hi torna. I és que en aquest entorn natural privilegiat es crea una atmosfera de pau i respecte cap als altres que no trobem en cap destinació urbana, ni tampoc triant altres tipus d’allotjament. La intimitat, el respecte per la resta de persones i animals, i la connexió directa amb la natura proporcionen una experiència única de retrobament amb un mateix, i amb els altres..

La seva ubicació fa del nostre càmping nudista a la Costa Brava un lloc ideal, ja que està situat a 3 km de la Cala Estreta i molt a prop de l’Illa Roja de Pals, dues platges nudistes d’aigües blaves. Si ho preferiu, també teniu l’opció de gaudir de la natura sense sortir del càmping, doncs la comoditat dels nostres bungalous i mòbil-homes es completa amb la gran varietat de serveis que oferim i la qualitat de les instal·lacions.

Comptem amb diferents tipus de bungalous de fusta, parcel·les amb electricitat, bar i cafeteria dins l’ampli recinte, també amb botiga, zona de barbacoes, rentadores automàtiques, dutxes, piscina i fins i tot, jacuzzi. A més, tot el càmping està equipat amb Wi-fi. Si us agrada practicar esport al nostre càmping naturista a la Costa Brava no us avorrireu, ja que tenim pistes i espais habilitats per practicar ping-pong, tenis, pàdel, vòlei, minigolf, futbol i bàsquet.

A més, al Camping Relax-Nat som pet friendly, així que no us heu de preocupar pel vostre gos durant les vacances, ja que amb nosaltres és benvingut. Si vols més informació, no t’ho pensis més i contacta amb nosaltres, estarem encantats d’atendre’t!