Nadal ja és aquí i no volem que ens agafi desprevinguts. Ja heu començat a pensar en quin serà el millor regal per Nadal aquest any? Sabem que és especialment difícil mirar d’encertar amb el regal que ens farà triomfar, per això hem vingut a dir-te que no et preocupis, tenim la solució! 

Al Càmping Relax-Nat tenim una idea per a fer el millor regal per Nadal i és que en unes dates tan assenyalades sabem que no hi ha res com passar temps en família, per això volem animar-vos a regalar una estada al nostre càmping a la Costa Brava i descobrir els encants de la zona. Perquè sabem que una estada de càmping té molts beneficis per la salut en l’àmbit físic i mental, ja que estar envoltats de natura ens aporta vida i una major vitalitat, ajudant-nos a eliminar l’estrès. Ara més que mai és important sortir i respirar aire pur, per això sabem que una estada al nostre càmping serà el regal perfecte! 

Fa temps que sabem que les coses materials no aporten tanta felicitat com viure moments únics i agradables amb les persones que ens estimem, per això sabem que el millor regal per Nadal és viure una experiència, més que no pas acumular objectes. Al Càmping Relax-Nat podreu gaudir d’una estada en família, aportant-vos major vitalitat i benestar i ajudant-vos a trobar-vos de nou. A més, al nostre càmping gaudireu de la natura i us posareu en forma, gràcies a les instal·lacions esportives que posem a la vostra disposició. També us podreu relaxar a les nostres piscines i a la zona d’esports i jocs. 

Una estada al Càmping Relax-Nat és el millor regal per Nadal, ja que podreu visitar els camins de ronda de Palamós, un dels més bonics de la zona o descobrir la “Ruta del Tren Petit” en bicicleta. Si us agrada més el vessant cultural podreu gaudir de la Ruta Truman Capote, entre moltes altres coses. Venir a gaudir al nostre càmping significa connectar amb la natura i també descobrir tots els pobles amb encant que es troben al voltant: el romànic de Cruïlles, el medieval de Monells, Ullastret i la seva ciutat ibèrica, Peratallada, La Bisbal d’Empordà com a capital de la ceràmica, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes i moltes coses més!

Un altre dels grans plaers dels quals podreu gaudir durant la vostra estada és descobrir la gran oferta gastronòmica de la zona. La cuina de la Costa Brava és sana, equilibrada i deliciosa, típica del Mediterrani. Per a la seva elaboració s’utilitzen gran varietat de productes, des de peixos, mariscos, carns, verdures i llegums, però l’ingredient estrella de Palamós és la gamba, coneguda arreu del món. Venir a tastar els plats tradicionals de la cuina de la Costa Brava és el millor regal per Nadal o en qualsevol moment de l’any. 
No tenim cap dubte de que el millor regal per Nadal és passar unes vacances en família, per això estem oberts a partir de la Setmana Santa de 2022 i us estarem esperant amb els braços oberts. Si voleu regalar una estada al Càmping Relax-Nat però encara no teniu clares les dates no us preocupeu, podeu escriure’ns un correu a [email protected] i us preparem un xec regal personalitzat.