El Càmping Relax-Nat és ideal com a centre d’operacions per aprofitar l’ampla oferta d’ activitats en família que ofereix la Costa Brava. A més de gaudir de l’entorn, les instal·lacions i la natura dins el càmping, també podreu trobar moltes opcions divertides als voltants. Us proposem unes quantes:

Passeig i bany a Cala Estreta

La primera proposta és un dos en un que combina un tram del camí de ronda y un bany en una de les platges naturistes més boniques: la Cala Estreta. Només és possible arribar fins a ella després d’un fàcil passeig d’uns 20-30 minuts en direcció nord des de la platja d’Es Castell, a 3,5 quilòmetres del Càmping Relax-Nat. El recorregut en si mateix ja és una meravella a la vora del Mediterrani, els que sou instagramers no deixareu de fer fotos. La cala és un tresor nudista a un racó 100% natural de la Costa Brava, una petita platja de poc més de 100 metres dividida en dos per un sortint rocós conegut com la Roja. A més, no acostuma a estar massificada.

Rutas amb bici

Al Càmping Relax-Nat podreu llogar bicicletes per recórrer els camins propers. Es recomana especialment la Ruta del Tren Petit, una excursió perfecta per als petits ciclistes. Són sis quilòmetres amb un 1% de desnivell que uneixen Palafrugell i Palamós passant per Mont-ras, a només 100 metres del càmping.

volar

No, no ens hem tornat bojos. La Costa Brava está plena de possibilitats si el que voleu és aixecar els peus de terra amb família.

Al túnel del vent Windoor d’Empuriabrava, a uns 60 kilòmetres del càmping, podreu viure l’experiència caiguda lliure d’Empuriabrava, a uns 60 quilòmetres del càmping, podreu viure l’experiència de la caiguda lliure amb total seguretat. És una activitat segura i apta a partir dels 4 anys. En tot moment estareu acompanyats per un instructor expert que us descobrirà els secrets del vol indoor.

Si preferiu el vol a l’aire lliure, a la Costa Brava trobareu una ampla oferta de vols amb globus aerostàtic. És una activitat inoblidable per a tota la família que us permetrà viure la sensació de surar sobre els paisatges gironins. Als nens els encantarà viure l’experiència de veure com s’infla el globus, i en alguns casos podreu participar en el muntatge i desmuntatge.

Bussejar

I després de la passejada pel cel ens submergim sota l’aigua. La Costa Brava és un paradís per a la pràctica de la immersió lleugera. Tan sols amb unes ulleres de tub podreu descobrir una gran varietat de fauna marina com peixos, crancs, eriçons, …

Una altra opció és el busseig amb ampolla. A Palamós, a pocs quilòmetres del Càmping Relax-Nat, podreu realitzar el vostre bateig de busseig en família o, si ja teniu experiència, contractar una immersió en algun dels punts calents de biodiversitat subaquàtica de la Costa Brava.

Aquestes són només quatre de les moltes possibilitats que ofereix la Costa Brava per gaudir en família. Al punt d’informació del càmping, estarem encantats d’ajudar-vos si teniu algun dubte o voleu descobrir més activitats en família que es poden realitzar a la zona de l’Empordà.Reserva ara la teva estada!