Ja sabem que els mesos d’estiu són l’època més calorosa de l’any, i que, encara que el clima mediterrani és moderat, alguns dies es poden fer especialment durs. Per tal d’evitar passar-ho malament els dies d’intensa calor, us recomanem venir a passar les vacances en família a càmping Relax-Nat a la Costa Brava. Aquí no només podreu gaudir d’un entorn natural molt agradable, sinó que també podreu passejar sota l’ombra dels arbres i gaudir de totes les nostres instal·lacions i serveis. A més, estem situats en una zona que ens permet fer una gran quantitat de activitats aquàtiques en família a la Costa Brava, Ideals per als dies més assolellats. Veniu a descobrir-les!

Snorkel i busseig

Explorar el fons marí de la Costa Brava amb la vostra família pot ser una activitat excel·lent, no només per fer que se us passi la calor, sinó també per conèixer la diversitat de vida que s’amaga sota les aigües. A la Mediterrània habita una gran diversitat d’espècies de gorgònies i coralls, a més d’una sèrie de peixos i altres animals curiosos. Aquests fons són ideals per practicar snorkel i descobrir amb els més petits els tresors que hi ha sota el mar. A prop del camping Relax-Nat trobareu diverses opcions per practicar-lo en família.

Motos aquàtiques

Les rutes en motos d’aigua són l’activitat aquàtica perfecta per gaudir en família, Ja que combinen una dosi d’aventura i adrenalina, amb un passeig pel mar. Des del càmping Relax-Nat us recomanem el lloguer de motos d’aigua a la Costa Brava, que podreu trobar a diferents pobles de la costa. La professionalitat dels instructors, la varietat de rutes i la sensació de llibertat converteix aquesta activitat aquàtica en família a la Costa Brava en una experiència increïble per a tothom.

Parasailing

Per als que no s’atreveixen a tirar-se d’un avió, però volen experimentar la sensació d’elevar els peus de terra, us presentem el vol nàutic, una activitat que combina la velocitat, l’elevació per l’aire i la frescor de la mar. A la Costa Brava trobareu diverses empreses que ofereixen aquest servei amb el qual podreu enlairar fins a 150 metres sobre el mar. Sens dubte, és una de les activitats aquàtiques en família a la Costa Brava que mai oblidareu.

Caiac i Paddle Surf

Els grans clàssics de l’estiu. Si voleu practicar alguna d’aquestes activitats aquàtiques en família a la Costa Brava el tindreu fàcil, ja que l’oferta és molt variada. És una activitat relaxant i divertida per a tots, no marxeu sense provar-ho!

Water World i Aquadiver

Dos dels millors parcs aquàtics que us podeu imaginar estan situats molt a prop del nostre càmping, a Lloret de mar i Platja d’Aro, on podreu apropar per gaudir de les diferents activitats aquàtiques en família a la Costa Brava, Com les piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions aquàtiques per a grans i petits.

No deixeu passar uns dies inoblidables en família gaudint de totes aquestes activitats aquàtiques en família a la Costa Brava. Veniu a visitar-nos!