Lluny del soroll i la contaminació, un càmping a la natura ens aporta la tranquil·litat que necessitem per respirar i gaudir de les vacances a un ritme tranquil. el Càmping Relax-Nat és un càmping a la natura, envoltat de paisatges de somni dels que podràs gaudir acompanyat dels teus. No et perdis tot el que pots fer al nostre càmping a la natura, a un pas de la Mediterrània!

Cada vegada més, busquem en les nostres vacances viatjar a llocs on es respecti l’entorn, la natura i el medi ambient. Una de les millors opcions per fer turisme eco-sostenible és visitar un càmping a la natura, Permetent-nos viatjar de forma conscient, però també gaudir de tots els beneficis que la natura ens pot aportar, allunyant-nos de l’turisme i envoltant-nos d’un ambient de pau i tranquil·litat compartit.

A més, la Mediterrània és un entorn ideal per gaudir d’una explosió de colors (verds, blaus, terra) amb unes condicions ambientals úniques, un clima moderat agradable tot l’any i paisatges d’una bellesa inigualable. Allotjant-nos en un càmping a la natura podem gaudir de la bellesa dels pins, les alzines i els roures que caracteritzen el bosc mediterrani. Hi ha poques coses que donen més pau que gaudir tranquil·lament de el so dels ocells al despertar-nos. La calma i la serenitat que aporten aquest tipus d’experiències són tan reconfortants que ens tornen a un estat de pau física i mental que només trobem quan descansem en un càmping a la natura.

La localització del Càmping Relax-Nat ens acosta a viure experiències en un entorn privilegiat. Són moltes les opcions que ens ofereix el Mediterrani:

Espais naturals protegits: Els parcs naturals del Baix Empordà i la Costa Brava són espais de gran riquesa natural. La proximitat del nostre càmping a la natura fa que puguis endinsar-te en aquestes contrades on no existeix el soroll, ni les presses, ni l’estrès.

Gorgues i cascades: Malgrat que el litoral català és conegut per les seves platges, a Girona també ens agrada visitar els rius i cascades que corren pels nostres boscos. Si has triat allotjar-te en un càmping a la natura, Segur que voldràs fer una excursió per banyar-te en una de les espectaculars piscines naturals que es troben enmig dels nostres boscos. Refrescar-nos una estona en família o nedar amb la nostra parella pot ser un moment de connexió total amb la natura, i amb els nostres.

Cims i muntanyes: Si us agrada fer esport o simplement sou persones actives, des del nostre càmping a la natura podreu gaudir d’algunes dels cims de l’Empordà, unes muntanyes d’alçada moderada que ofereixen unes vistes espectaculars a les serres i el mar. Encara pujar-pot suposar un esforç, us garantim que valdrà la pena!

Platges i cales: Són el destí estrella, les múltiples platges i cales que trobareu en aquesta zona suposen el major atractiu per a qui la visita. ón imprescindibles si us allotgeu en un càmping a la natura, Ja sigui per donar-vos un bany a primera hora del matí, per gaudir d’una migdiada a el sol o per veure els colors de la mar amb la posta de sol.

Una estada en un càmping a la natura a prop de la Mediterrània és l’ocasió perfecta per gaudir d’un ambient tranquil, descansar i desconnectar No t’ho pensis més i visita’ns per allunyar-te de tot i gaudir de tot el que el Càmping Relax-Nat et pot oferir.