El Càmping Naturista Relax-Nat està a Mont-ras, en una ubicació privilegiada de l’Empordà entre Calella, Palafrugell i Palamós. És un lloc tranquil, en plena natura i a només 4 quilòmetres del mar.

El nudisme en familia forma part de la filosofia del càmping Relax-Nat. És un estil de vida que s’ajusta perfectament al seu entorn i a la bellesa de la Costa Brava. Els serveis i les instal·lacions estan pensats per complir amb les expectatives dels visitants que busquen aquest tipus de vacances més especials.

El càmping té diferents opcions d’allotjament: Les mobil-home i els bungalous de fusta (per a 2, 3, 4 i 5 persones) disposen de cuina i estris, microones, bany amb dutxa, electricitat, aigua, gas i terrassa amb coberta o porxo; i les parcel·les, amb electricitat, molta ombra, accessible per a vehicles grans i amb admissió d’animals.

Els arbres que trobem a tot el càmping contribueixen a l’encant propi del Relax-Nat i permeten una connexió més íntima amb la natura i el lloc. No obstant això, les instal·lacions també tenen tot el que podem necessitar per passar unes vacances de somni: bar-cafeteria, piscina, supermercat, connexió WiFi, informació turística, aigua calenta a les dutxes, rentadores automàtiques, caixes fortes, zona de barbacoes, etc.

Els clients tenen al seu abast practicar diversitat d’activitats esportives: tennis de taula, tennis, vòlei, minigolf, bàsquet o futbol. També s’organitzen festes puntuals com la Festa Blanca, El 20 de juliol, o la Festa dels 70, 80 i 90, El 15 d’agost.

També compta amb una bona oferta gastronòmica: el restaurant de Relax-Nat, que té una carta plena de plats elaborats amb molta dedicació i amb productes de proximitat, típics del Baix Empordà. La gran oferta de vins són la millor opció per acompanyar aquestes elaboracions. Així mateix, es fan plats per emportar i pollastres a l’ast.

Reserva les teves vacances més naturistes. ¡Reserva allotjament al Càmping Relax-Nat!