El Càmping Relax-Nat és un espai únic i tranquil on gaudiràs d’això més dels teus éssers més propers i amb els teus amics. Comptem amb unes instal·lacions molt modernes i en perfecte estat per fer del vostre repòs i entreteniment la gran prioritat.

A parte del bungalow de madera y las mobil-home contamos con unas grandes zonas de sombra, un bar-cafetería, un supermercado y agua caliente gratis en todos nuestros baños y duchas. Tenemos wifi en todas las zonas del camping. También podemos hablar de nuestra ubicación, que es perfecta, pues estamos a cuatro kilómetros de la playa y del agua del mar.
Per fer de la vostra estigueu d’això més còmoda, posem a la vostra disposició una zona de barbacoes, així com una piscina de nens i amb hidromassatge. Per als amants de l’esport comptem amb pistes de tennis de taula, tennis, vòlei, minigolf, futbol i bàsquet.

A la recepció trobareu tota la informació turística al teu abast mentre que al bar-cafeteria t’esperen uns productes típics de la comarca del Baix Empordà que podreu acompanyar amb el millor maridatge de vins.