Venir al Càmping Relax-Nat no és tan sols gaudir d’un espai de calma i pau enmig de la naturalesa, sinó que també t’ofereix la possibilitat de visitar els Parcs Naturals de la Costa Brava que queden a prop del càmping. Indrets on podràs admirar la natura i descobrir tot el seguit d’espècies vegetals i animals que en formen part.

Si vens a passar uns dies al càmping, et recomanem que aprofitis la teva estada per a conèixer alguns dels Parcs Naturals de la Costa Brava. En ells podràs practicar activitats com el senderisme o el ciclisme. Propostes que segueixen en perfecta sintonia l’espai i l’ambient que ofereix el càmping.

Parcs Naturals i espais protegits de la Costa Brava

A continuació trobaràs un llistat dels parcs naturals de la Costa Brava i dels espais naturals protegits de la zona propera a Mont-ras, al Baix Empordà, on està situat el Càmping naturista Relax-Nat. Unes propostes per gaudir de les teves vacances envoltat de natura:

Parc Natural del Cap de Creus

Potser és el més conegut de la Costa Brava. És el primer parc natural maritimoterrestre de tot Catalunya. Té un gran nombre de valors tant culturals com naturals. Si visites el Parc Natural del Cap de Creus has de saber que disposa de dues reserves naturals: el Cap de Creus, dins del terme municipal de Cadaqués, i el Norfeu, al municipi de Roses.

Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

Aquest parc natural està compost per 3 zones diferents. El massís del Montgrí, ens mostra tota la relació que des del Paleolític fins avui dia ha tingut l’home amb aquest entorn: coves prehistòriques, forns de calç, capelles petites de pedra, l’ermita de Santa Caterina i el castell del Montgrí.

L’altra zona que forma part d’aquest parc natural de la Costa Brava són les Illes Medes. Un lloc on les aus fan els seus nius i afloren espècies marines protegides. Gràcies al seu fons marí, és una de les millors reserves marines de la Mediterrània. Si les voleu visitar teniu diferents possibilitats, entre les que destaquem la popular visita amb vaixell de fons transparent o a través d’activitats aquàtiques, com el submarinisme.

Per últim, el riu Ter, el qual desemboca al mar Mediterrani, té una llargada de 208 km. A la zona podràs trobar aiguamolls, basses, llacunes i maresmes, on viuen nombroses aus aquàtiques.

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

Els Aiguamolls del Empordà són una de les zones humides més importants en l’àmbit internacional. Un espai natural on hi conviu aigua, terra i natura. Aquest parc presenta una gran riquesa d’ecosistemes i de naturalesa Fins ara s’han confirmat fins a 329 espècies d’ocells diferents, 82 de les quals hi nidifiquen de manera regular

Les Gavarres

Les Gavarres és un espai que ocupa fins a 11 municipis del Baix Empordà, entre ells Mont-ras. Hi trobaràs un gran nombre de senders, de masies i esglésies romàniques.

El Càmping Relax-Nat envoltat de natura

El Càmping Relax-Nat ofereix una situació perfecta per als amants de la natura. A més, durant la teva estada a part de poder visitar tots aquests parcs naturals de la Costa Brava, també podràs gaudir de diverses platges nudistes. I si encara vols contemplar més la natura, et recomanem que accedeixis a alguns dels jardins botànics de la Costa Brava.

Vine a passar uns dies a la naturalesa i experimenta la llibertat que les instal·lacions del càmping et permeten. Fes la teva reserva ara i aprofita algunes de les promocions que t’oferim.