Estàs buscant un càmping naturista per passar les vacances en autocaravana? Relax-Nat és l’ideal per fer-ho! Permet connectar totes aquelles persones que s’endinsen en noves aventures i busquen trobar el lloc perfecte on passar les vacances amb aquest tipus de vehicles. Gràcies a les meravelloses instal·lacions tan ben cuidades podràs gaudir de les merescudíssimes vacances que tant s’han fet esperar.

Com el seu nom indica, es pot intuir que és un càmping que vetlla pel benestar dels clients. És per això que la relaxació està assegurada, ja que tan sols admetem famílies o parelles i no es permet l’accés a grups d’amics que impedeixin la tranquil·litat, perquè en tractar-se d’un càmping naturista, un dels nostres valors principals és respectar la intimitat dels hostes.

Els serveis que Relax- Nat ofereix per a la teva autocaravana

Una de les característiques més ben valorades del càmping naturista per a autocaravanes de referència de la Costa Brava, és que està envoltat d’un entorn natural dotat de nombrosos boscos que ofereixen grans zones d’ombra. Això és meravellós perquè, a banda de poder connectar amb la natura i respirar aire pur, és un avantatge molt gran per refugiar-se de l’asfixiant calor d’estiu.

Per descomptat, les parcel·les estan preparades amb prou espai per acollir caravanes, autocaravanes o campers de diferents dimensions. A més, totes tenen electricitat de 6 amperes i fonts amb aigua estratègicament distribuïdes perquè l’accessibilitat a aquest bé bàsic sigui molt senzill.

Un altre factor que volem destacar de Relax-Nat és que permetem l’accés a les mascotes perquè totes les famílies puguin viatjar al complet i cap integrant es quedi fora. I, finalment, si teniu la intenció de venir amb un cotxe extra, és igual la temporada que sigui, que per tan sols 5€ hi cap la possibilitat de desplaçar-s’hi.

Ubicació privilegiada i immillorable

El càmping està ubicat a la localitat de Mont-ràs (Girona) i és fàcilment accessible mitjançant les sortides 9 / 8 / 6 de l’AP o per la 330 de la carretera C-31. A més, com es troba a la Costa Brava, això implica allotjar-se en un entorn de caràcter mariner, de cales amagades, i olor de pi.

Tot el que s’esmenta anteriorment fa molt oportú que, si t’agrada el senderisme i fer excursions, ho tindràs molt fàcil per gaudir com un nen dels excel·lents paisatges amb els quals comptem per fer rutes. Per exemple, recomanem especialment visitar Palamós, a tan sols 5 quilòmetres, i Palafrugell, a 3.
Així que, si tens ganes de submergir-te en un dels primers càmpings naturistes de la Costa Brava per a autocaravanes amb paisatges de somni i relaxar-te en una de les millors instal·lacions, aquest és el teu lloc idoni. Allotja’t a Relax-Nat i aprofita els millors serveis per a autocaravanes! Entra a la web i reserva ja la parcel·la que més t’agradi.