Si aquest estiu voleu provar el turisme de natura en un càmping naturista ho teniu ben fàcil amb Relax-Nat, un espai on gaudir d’un entorn únic afegint aquest toc essencial de llibertat que en pocs llocs més podràs aconseguir.

A Espanya ens topem amb la biodiversitat més gran i més rica d’Europa Occidental. Aquest fet afavoreix que el valor del patrimoni natural sigui incalculable. I, per tant, aquesta riquesa natural és una oportunitat magnífica per apostar pel model de turisme sostenible.

Espai privilegiat dins el Mediterrani

Si a tot això li sumem que Relax-Nat s’ubica a l’Empordà, ho fa idíl·lic per venir a gaudir d’aquest tipus de turisme de natura en un càmping naturista. Els espais que ens envolten són completament entorns naturals en contacte directe amb la vegetació i les platges més verges, que són a pocs minuts del càmping. La gran majoria de la gent és d’allò més respectuosa a l’hora de conservar el medi ambient i, per aquest motiu, a través de la sostenibilitat i la protecció d’aquests racons, es troben en perfectes condicions.

En aquest territori hi ha espais protegits on et podràs passejar com, per exemple, el Parc Natural dels Aiguamolls. Sens dubte, és un lloc únic a Europa per als amants de l’ornitologia. Però si també et ve de gust viure i sentir el Mediterrani en tota la seva esplendor, no et preocupis! A tocar amb Relax-Nat hi ha la Reserva Natural Marina de les Illes Medes o la Serralada de les Gavarres, una visita que és obligatòria per a tothom, però especialment per a aquells senderistes i amants de l’esport.

Què té d’especial el nostre càmping naturista?

Respectem al màxim la teva intimitat i la de tots els nostres clients. És per això que, perquè es respiri la germandat i la tranquil·litat, no acceptem l’entrada a grups d’amics que tinguin finalitats diferents de les que defensem i puguin trencar amb els nostres valors.

D’aquesta manera, tothom podrà viure un naturisme sa i familiar, tant si ets naturista experimentat com si hi estàs debutant. Aprofita els avantatges que ofereixen les nostres instal·lacions per connectar al màxim amb la natura en un espai que, sens dubte, et sorprendrà positivament.

Per què escollir el càmping Relax-Nat?

Sent-te lliure, relaxat i aprofita la magnífica oportunitat que ofereix la nostra ubicació per fer turisme de natura i amarar-te. Estem segurs que els llocs que visitaràs se’t quedaran gravats al cap durant molt de temps i l’experiència naturista serà única.
No esperis més i vine al Relax-Nat per fer turisme de natura a un càmping naturista d’excel·lència. Nosaltres t’esperem amb tot preparat perquè t’oblidis de l’estrès! Reserva ja la teva parcel·la o bungalow i viu aquestes vacances tan desitjades com mai ho podries haver fet.