Ja coneixes totes les possibilitats que ofereix fer una mica de turisme de natura a l’Empordà? Pots descobrir cales recòndites, vistes panoràmiques de postal, espais de protecció natural, així com practicar esports a l’aire lliure i gaudir dels punts d’interès ecològic de la comarca. Al Càmping Relax-Nat us descobrim la bellesa de passejar per la natura i visitar indrets únics amb meravelloses vistes a l’Empordà. 

Els parcs naturals no només ens permeten gaudir de l’entorn d’una manera responsable, sinó que també ens ofereixen practicar turisme de natura a l’Empordà fent diverses activitats que poden ser divertides per als més petits, per a practicar en família o amb la vostra parella. Podreu gaudir d’un bany de natura fent una estada al Càmping Relax-Nat, el lloc ideal con connectar amb la natura gràcies a la seva ubicació, que us permetrà gaudir al 100% d’aquestes experiències. 

Existeixen molts llocs interessants per a fer turisme de natura a l’Empordà, com per exemple l’espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa, que es troba a cavall entre les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà. Fer una visita a aquest espai abrupte ple de roca calcària pot ser interessant per practicar esports com el senderisme o l’escalada, gràcies a les seves parets de roca. El paisatge és espectacular, no només per la magnificència del terreny sinó també per la seva coberta forestal. 

Un altre espai interessant és el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix ter. Tot i que el paisatge és ben diferent, fer turisme de natura a l’Empordà ens obre aquest mar de possibilitats per descobrir la natura a molts nivells. En aquest cas ens trobem amb la presència d’un paisatge singular, configurat per un litoral amb penya-segats, cales i platges que s’endinsen sobre fons marins de gran valor ecològic. En aquest entorn s’obre una infinitat de possibilitats per explorar el territori i fer activitats com snorkel, natació o windsurf.

Si esteu pensant a fer turisme de natura a l’Empordà no us podeu perdre els Aiguamolls de l’Empordà, la segona zona més humida de tota Catalunya, formada per un conjunt d’estancs i prats entre els rius Muga i el Fluvià. El seu hàbitat és privilegiat gràcies a la seva fauna, especialment els ocells aquàtics. Aquesta zona té dues àrees visitables, ideals per fer excursions: l’itinerari de Cortalet i el de Vilaüt, que ens permetran descobrir la flora i la fauna, així com contemplar el fabulós paisatge que allà se’ns presenta. 

Si voleu fer excursions, practicar diferents tipus d’esport per a tota la família o simplement gaudir dels paisatges fent turisme de natura a l’Empordà, recordeu que ja podeu reservar la vostra estança per a la temporada 2022 al Càmping Relax-Nat, on trobareu una connexió directa amb la natura i podreu gaudir dels millors paisatges de la zona. Podeu visitar la nostra pàgina web per descobrir tots els serveis i facilitats que posem al vostre abast, descobrir les nostres piscines, els nostres diferents tipus d’allotjament i les millors vistes a prop del nostre càmping. Animeu-vos a visitar-nos!