El ciclisme a la Costa Brava és una oportunitat excel·lent per endinsar-se en una zona rica en espais naturals a causa de la fantàstica biodiversitat que té. De la seva orografia neix un conjunt de sistemes muntanyosos i penya-segats que la converteix en una zona ideal per recórrer amb bicicleta, tot això gràcies al fet que és una comarca delimitada pel mar Mediterrani, l’Alt Empordà, el Gironès i la Selva.

Què és el turisme actiu?

En els darrers trenta anys, el turisme ha viscut un gran desenvolupament a Espanya i, gràcies a això, podem classificar els diferents motius pels quals es viatja en diferents tipus de turisme. Aquests han arribat per oferir als viatgers nous mètodes de passar el temps lliure a les seves escapades, alhora que experimenten noves sensacions.

Partint d’aquest punt, el turisme actiu consisteix en la realització d’activitats turístiques en ambients naturals que involucren un esforç físic. Un dels principals avantatges d’aquesta modalitat és que posa a l’abast la possibilitat de descobrir un lloc de manera completament diferent de la convencional mentre es practica una activitat.

Així, quina millor manera que practicar turisme actiu mitjançant el ciclisme a la Costa Brava?

Estàs preparat per conèixer les millors rutes de ciclisme a la Costa Brava?

La Costa Brava té unes vies pedalables molt ben cuidades, normalment planes i fàcils de pedalar per a tota mena de públics. Mitjançant aquestes excursions podreu conèixer aquesta regió des d’un punt de vista totalment diferent i, no per això, menys meravellós.

Les rutes amb bicicleta que més us faran gaudir són aquestes:

  • De Cala del Castell a Regencós: recorregut circular moderat a tan sols 24 minuts amb cotxe des del càmping.
  • De Calonge Beach a Platja de Sant Pol: passeig circular que és a 14 minuts amb cotxe del càmping.
  • De Peratallada a Palau Sator: passeig amb bici circular i moderat a 18 minuts del càmping amb cotxe.
  • De Desembocadura Riu Daró a Illes Medas: recorregut circular moderat ubicat a 24 minuts amb cotxe del càmping.

Acomiada’t del 2022 d’una manera diferent practicant ciclisme a la Costa Brava!