Els beneficis de practicar naturisme són molts, ens ensenya a estimar-nos a nosaltres mateixos, a gaudir de moments de llibertat i de connexió amb la natura… Per viure al màxim aquesta experiència recomanem practicar naturisme a la Costa Brava, un dels indrets més màgics del món que alberga les millors platges naturistes!

Amb l’arribada del bon temps comencem a buscar els millors racons on perdre’ns i sentir-nos lliures a la llum del sol, per això, des del nostre càmping naturista us volem recomanar les millors platges on fer naturisme a la Costa Brava

Sa Boadella (Lloret de Mar) 

Allunyada del nucli urbà, i més enllà de la platja de Fenals, trobem una petita platja amb les característiques d’una cala, un dels llocs destacats on practicar naturisme a la Costa Brava. Es tracta de Sa Boadella, una de les millors platges nudistes de la comarca de La Selva. 

Cala Murtra (Roses)

Un indret verge, molt solitari i espectacularment bonic. A només 5 km de Roses està ubicat un dels llocs més íntims on practicar naturisme a la Costa Brava, ja que els 15 minuts a peu que separen la cala de la zona d’aparcament, garanteixen que el lloc sigui més tranquil del que és habitual. Un luxe únic!

Cala Vallpresona (Tossa de Mar)

Si fem una excursió al sud de la Costa Brava, podem aprofitar per visitar aquesta bonica cala on fer naturisme, un indret gairebé verge ubicat a pocs quilòmetres de Tossa. Per arribar-hi s’ha de travessar un bosc mediterrani, però un cop arribeu descobrireu la bellesa de les seves aigües cristal·lines. 

Cala Illa Roja (Begur) 

Un dels espais de naturisme a la Costa Brava més populars és la Cala Illa Roja, famosa per la gran pedra roja que la presideix, un dels millors indrets si estem buscant espais nudistes a prop del mar. Es tracta d’una de les platges de tradició nudista més conegudes, ja que atrau molts francesos i altres visitants. Protegida per un pinar mediterrani i una gran paret de pedra, sens dubte, un dels millors llocs on fer naturisme a la Costa Brava

Cala Tamariua (Port de la Selva)

Una mica més cap al nord trobem aquesta preciosa cala on també es pot practicar busseig o esnórkel, de les platges més tranquil·les de la zona al bell mig del Cap de Creus. 

L’allotjament ideal si vols venir a practicar naturisme a la Costa Brava i descansar a un lloc privilegiat entre natura és el Càmping Relax-Nat, on descobriràs el millor ambient i tota la tranquil·litat que busques per passar uns dies en família o amb la teva parella en total llibertat. El Càmping Relax-Nat es troba al cor de la Costa Brava, al Mont-Ras, al Baix Empordà. Envoltats de vegetació i de les platges verges més maques, tindreu a la vostra disposició tot el que necessiteu per gaudir de la platja i el bon temps en aquest paradís mediterrani. 

Pots fer la teva reserva al nostre web i venir a visitar la Costa Brava en la seva millor època!