El naturisme familiar és l’eix central del Càmping Relax-Nat, un càmping naturista de la Costa Brava referència del litoral nord català. Situat a Mont-ras, a una zona privilegiada d l’Empordà entre Calella, Palafrugell i Palamós, permet als seus visitants connectar amb la naturalesa i gaudir de la mar, que està a una distància molt pròxima.

Les famílies naturistes poden viure en aquest càmping en perfecta consonància amb la seva filosofia de vida: l’entorn natural i la bellesa de la Costa Brava acompanyen a la perfecció durant aquestes estades que acaben per enamorar.

Les diferents opcions d’allotjament cobreixen totes les opcions que un visitant pot voler valorar. Les mobil-home i els bungalows de fusta (per a 2, 3, 4 i 5 persones) tenen cuina i utensilis, microones, bany amb dutxa, electricitat, aigua, gas i terrassa amb coberta o porxo.

Les parcel·les, amb electricitat, molta ombra, accessibles per a vehicles grans i amb admissió d’animals, són ideals per a les persones que volen una experiència encara més aventurera.

Un càmping naturista de la Costa Brava amb encant propi

La naturalesa és el factor diferencial del càmping Relax-Nat. Els arbres que l’envolten formen part innegablement de la seva identitat permetent una connexió íntima amb l’entorn natural i el lloc.

Aquesta vessant més ecològica no eximeix a Relax-Nat de tenir unes grans instal·lacions amb tot el que els viatgers poden buscar per a unes vacances amb tot tipus de facilitats: bar-cafeteria, piscina, supermercat, connexió wi-fi, informació turística, aigua calenta a les dutxes, rentadores automàtiques, caixes fortes, zona de barbacoes, etc.

Els amants de l’esport també poden gaudir corrent, saltant i nedant, perquè tenen la possibilitat de practicar un ampli ventall d’activitats esportives: ping-pong, tennis, volei, mini golf, bàsquet o futbol. Tampoc falten activitats o esdeveniments puntuals organitzats pel càmping que afegeixen més màgia, diversió i encant al lloc.

No ens podem oblidar del restaurant de Relax-Nat. A la seva carta, podem trobar productes del Baix Empordà de primera qualitat que satisfan els paladars més exigents, així com una bona selecció de vins per acompanyar excel·lentment les elaboracions. Entre els plats especials o per emportar, els pollastres a l’ast són tot un clàssic que mai falla: qualitat i sabor assegurats sense riscos ni complicacions.

Estàs buscant unes vacances naturiste? Reserva allotjament al Càmping Relax-Nat i gaudeix de tot el que t’estàs imaginant.