Saps quan veus una d’aquelles fotos que semblen tenir màgia? Molts cops aquesta sensació és donada per la llum que només trobem a certs moments del dia, i al Càmping Relax-Nat sabem que n’hi ha un de molt especial: l’hora màgica. Aquesta llum daurada única només es pot captar a les millors postes de sol a la Costa Brava, un lloc únic per gaudir dels millors paisatges en un moment fugaç que val la pena viure. A continuació us descobrim algunes de les millors postes de sol a la Costa Brava, llocs idíl·lics on gaudir d’un moment únic! 

Tant pels visitants com pels veïns de la Costa Brava i l’Empordà existeix un moment únic del dia en el qual la llum del sol ho transforma tot, sigui quina sigui l’època de l’any en la que estiguem, les postes de sol a la Costa Brava són un espectacle de la natura. Aquesta zona té un encant especial, tant en ciutats grans com als pobles més petits. De fet, hi trobem molts nuclis costaners que s’han convertit en municipis oberts al mar que conserven una façana marítima on platges i cales s’integren amb ports, cases i carrers del poble. Veure una posta de sol vora el mar és molt especial, però no podem oblidar la gran quantitat de pobles petits que existeixen en aquesta zona. Molts d’aquests municipis tenen un origen medieval, visible per les moltes mostres de patrimoni artístic i històric que es conserven als seus carrers. Veure una de les postes de sol a la Costa Brava des de qualsevol d’aquests indrets únics és una experiència que val molt la pena. 

Al Càmping Relax-Nat sabem que l’Empordà i la Costa Brava ofereixen una gran diversitat d’opcions per gaudir de la natura, a través dels seus múltiples espais naturals, per les rutes o camins i a través dels seus miradors. Trobar el millor spot per a gaudir de les postes de sol a la Costa Brava no et serà gens complicat, l’únic difícil serà decidir on veure-la! 

Sense anar massa lluny i gaudint d’un espai a l’aire lliure, descobrir un destí al caure el sol és una experiència màgica que cada cop més persones busquen. Arran de la pandèmia són molts els que prioritzen destins propers en els quals domina la natura, l’aire lliure i els paisatges bonics, per això el Càmping Relax-Ge és la millor opció per allotjar-vos durant les vostres vacances i gaudir de les millors postes de sol a la Costa Brava, un moment ideal que quedarà gravat a la vostra memòria i potser també en alguna fotografia. 

Des del Càmping Relax-Nat us convidem a veure una de les moltes postes de sol a la Costa Brava des de la Cala S’Alguer, una de les cales més boniques de la zona on podreu descansar i relaxar-vos a la sorra o gaudir d’un bany tranquil mentre es pon el sol. Situada només a 1 hora a peu del Càmping, podeu aprofitar per anar-hi fent un agradable passeig. 

Si voleu descobrir el cel de color rosa, taronja o d’un roig potent, us recomanem que visiteu el Mont-Ras i que si us atreviu, pugeu a algun punt elevat per poder gaudir de les postes de sol a la Costa Brava, on trobareu un lloc tranquil i agradable on passar la tarda. 

A tan sols 15 minuts a peu del càmping trobareu la Torre Simona, un lloc declarat bé cultural d’interès nacional on podreu pujar per veure unes vistes interessants quan es pongui el sol des d’una construcció medieval única, molt a prop del Càmping Relax-Nat. 
Visita’ns i fes la teva reserva per no perdre’t cap de les millors postes de sol a la Costa Brava aquest 2022, estarem esperant-vos a partir del mes d’abril!